Rreth Nesh

Me qëllim për të mirë

Atlantik Group është njëra prej kompanive lidere për shitjen dhe distribuimin e produkteve të kualitetit të lartë me një gamë të gjerë brendesh në Kosovë.

Që nga themelimi i saj në vitin 2001, kompania është rritur dhe ka zgjeruar operimet e veta në mbarë Kosovën.

Gjithmonë ka funksionuar me idealet e ofrimit të produkteve kualitative me çmime të volitshme për konsumatorin.

Brendet e fuqishme ndërkombëtare, shërbimi i jashtëzakonshëm i konsumatorit dhe rrjetit të furnizimit, e bëjnë Atlantik Group partner ideal të shitjes.
Duke u fokusuar drejt tregut dhe nevojave të klientëve, Atlantik Group është partner esencial i shumë bizneseve duke u ofruar atyre distribuim dhe shërbime të tjera në kohën dhe vendin e duhur.

atlantik

Tel: +90 284 226 00 40 Fax: +90 284 226 00 49 www.oztrakya.com.tr info@oztrakya.com

Kocasinan Mah. Kırklareli yolu cad. No:3 Edirne, Turkey

Web Sitemiz
atlantik

Tel: +389 02 600 191 Fax: +389 02 601 567 www.okean.mk info@okean.mk

Kacanicki pat Vizbegovo 1000 Skopje, Macedonia

Web Sitemiz
atlantik

Tel: +381 38 541 226 Fax: +381 38 541 227 www.atlantikgroup.com info@atlantikgroup.com

Preoce Gracanice 10500 Prishtina, Kosovo

Web Sitemiz
atlantik

Tel: +355 42 40 71 77 Fax: +355 42407177 www.global.al info@global.al

Autostrada Tiranë-Durrës km 5. Kashar/ Tiranë, Albania

Web Sitemiz